viernes, 25 de marzo de 2016

Què menjaran els infants a les colònies?

Dimecres:

•Esmorzar:
Cada nen portarà el seu propi esmorzar de casa.

•Dinar:
1r plat: macarrons amb tomàquet.
2n plat: carn arrebossada i amanida.
Postres: fruita (plàtan, poma, pera).

•Berenar:
Galetes amb xocolata.

•Sopar:
1r plat: sopa de pollastre.
2n plat: peix al forn amb patates.
Postres: iogurt.



Dijous:

•Esmorzar:
Llet (normal i sense lactosa) amb cacau, sucs (pinya-raïm, préssec-raïm, taronja, multifruites), cereals, galetes.

•Dinar:
1r plat: llenties.
2n plat: truita de patates.
Postres: flam.

•Berenar:
Entrepans salats (xoriço, pernil dolç/salat, formatge, fuet) i suc.

•Sopar:
1r plat: puré de verdures.
2n plat: peix en salsa.
Postres: fruita (plàtan, poma, pera).


Divendres: 

•Esmorzar:
Xocolata desfeta amb melindros

•Dinar:
1r plat: arròs bullit amb tomàquet.
2n plat: pollastre al forn amb patates.
Postres: natilles de vainilla o xocolata.



*Els menús que s'ofereixen a la casa de colònies s’adapten a les necessitats alimentàries que tingui cadascun dels nens i nenes. És el cas d'alumnes amb alèrgies o intoleràncies alimentàries o que hagin de seguir un tipus de dieta específic. Malgrat això, la informació sobre la dieta haurà de ser especificada amb antelació als tutors, emplenant degudament la fitxa individual de l'alumne que vau rebre a la reunió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario